ЦЕНИ‎ > ‎

Ценова листа "Услуги"

В нашата професия има много и различни ситуации, в които сме попадали и е почти невъзможно да се определи точна цена на дадена услуга. Ако се случи да попаднете в аварийна ситуация, като например да си счупите или изгубите ключа, да си "хлопнете" вратата зад гърба си, да си заключите ключовете за колата вътре или просто да се повреди бравата Ви и да не можете да си влезете в къщи сме се постарали да изготвим ценова листа, която максимално да ви улесни и информира за евентуалната цена на специализираната ключарска услуга от наша страна. Когато се обадите по телефона и питате "колко ще струва ..." ще ви бъдат зададени въпроси от нашите дежурни аварийни ключари, на които ще Ви помолим да отговорите максимално подробно и с търпение. Целта е да Ви се даде възможно най-точна ориентировъчна цена, за да сте подготвени или най-малко за да вземете правилно решение коя фирма да предпочетете...

ЦЕНОВА ЛИСТА "КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ"
Описание
Цена в работно време
Пон - Пет: 9.00 - 18.00 ч.
Събота: 10.00 - 14.00 ч.
Аварийно отключване на автомобил40.00 - 120.00 лв. 
Аварийно отключване на жилище със секретна ключалка без бронирана защита30.00 - 50.00 лв. 
Аварийно отключване на жилище със секретна ключалка Hi-Security с блиндозащита60.00 - 120.00 лв. 
Аварийно отключване на жилище с касова брава тип "Метал" (едностранна)50.00 - 70.00 лв.  
Аварийно отключване на жилище с брава тип "MOTTURA" (тристранна) 80.00 - 120.00 лв. 
Аварино отклюване на сейф (каса)В зависимост от модела на сейфа 
Монтаж на брави GERDA Tytan80.00 лв.    

!!! РАЗЛИКАТА В ЦЕНИТЕ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ОТ НАС КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ СЕ ОПРЕДЕЛЯТ ОТ СПЕЦИФИЧНИТЕ ОСОБЕНОСТИ НА ЗАКЛЮЧВАЩИТЕ СИСТЕМИ НА ВРАТАТА !!!

ПРИ ВСЯКО ПОСЕЩЕНИЕ НА АДРЕС, СЛЕД ОГЛЕД И ПРЕДИ ЗАПОЧВАНЕ НА РАБОТА, НА КЛИЕНТА СЕ ДАВА ОКОНЧАТЕЛНА ЦЕНА, СЪОБРАЗЕНА С КОНКРЕТНИТЕ УСЛОВИЯ.